Vintern har kommit.

 
 
Ja läs rubriken. Vintern har typ på riktigt kommit till Vännäs. Och Umeå för den delen. Skulle hem till pappa en sväng (som bara bor på andra sidan lilla Vännäs) och lämna tillbaka presenningen jag lånat ich sen dra mot stan.  Middagsdejt med Han på vårt favorit pizzaställe. Det har fallit en massa snö och jag har fortfarande inte bytt till vinterdäck då snön kommit som en chock. Något jag inte va ensam om då dom flesta som mig låg i 60 på 100-vägen och hade problem med att ta sig iväg i korsningar och mer eller mindre sladdade sig genom rondellerna. Imorgon blir det att byta däck efter träffen hos min arbetsterapeut. 
Bjuder på en bild på min fulsöta vovve 
 
 

Bergsäventyr

Jag gjorde nånting lite galet. Igår tog jag Han och hunden och drog iväg till ett berg precis utanför Bjurholm. Vi bar upp en massa packning och vet trots att det hade snöat och knappt var plusgrader ute. Tanken var övernattning. Vi hade en mysig brasa, en massa spel och lite gott att tugga på. när vi la oss för att sova så hade vi madrass, sovsäckar, massa filtar och såklart varandra för att hålla värmen. Däremot så blåste det rakt mot ingången där vi satt upp en presenning så det levde om alldeles för mycket för att någon av oss skulle lyckas somna. Så strax innan midnatt va vi nere vid bilen och for hemmåt. I minusgrader, nysnö och sommardäck. Väl hemma somnade vi ganska snabbt. Men åh vad trevligt jag hade.
 
 
 

Besök hos pappsen.

Äntligen fått sova en hel natt. Med min bästaste vid min sida sover jag alltid så mycket bättre än när jag sover ensam. Mitt på dagen for han hem, och jag och lillie åkte till pappsen. Brorsan var också där. Kaffe och fika och en massa snack precis som det brukar vara. Fick också en kasse med massa älgkött och gula kantareller från pappa så nu är frysen smockad. 
För ett år sedan tog jag en jättefin bild på pappa och lillie så idag tog vi en till bild för att se skillnaden. Ganska kul ändå. 
 
 

dylwen.blogg.se

Livet med kronisk smärta, ups and downs. Livet helt enkelt

RSS 2.0